NYT STORT TRÆNINGSOMRÅDE TIL FORÅRET

Klub- og Aldersmestre i slagspil 2017
11. september 2017
EFTERÅRSSCRAMBLE
3. oktober 2017

NYT STORT TRÆNINGSOMRÅDE TIL FORÅRET

 

NYT STORT TRÆNINGSOMRÅDE TIL FORÅRET

Takket være to sponsorater kan vi – forhåbentlig allerede til foråret – tage et nyt stort træningsområde i brug. De glade givere, som vi skylder stor tak, er først og fremmest Jørgen Dannesboe, Maestro Shipping, som også sponsorerer vores pinseturnering. Men også Henning Christiansen, SCT, bidrager igen. Sponsoraterne giver os mulighed for at skabe et unikt område i tilknytning til driving rangen, med indspils– og puttegreen samt en træningsbunker, hvor man kan øve både de korte og lange slag.

Hele planen er udviklet i Baneudvalget, som kommenterer den således: Formålet er at skabe et større træningsområde i umiddelbar nærhed af både driving range og 1. teested.
Ny 9 hullers putte green Ny indspilsgreen Begge med run-off (som på hul 1 og 16) Run-off områder er fremover GGK’s kende-tegn. Ny øve-bunker, der vender ud mod driving range, så man både kan træne korte og lange bunker-slag Hele området lægges om til fairway standard Tee steder afskærmes med bøgehække Driving range måtter afskærmes med større buske (i starten med net) Gammelt greenområde nedlægges (har ikke gode vækstbetingelser) Afgrænsning mod markerne beplantes med buske
Anlægsarbejdet er i fuld gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *