Stark

Super Brugsen
16. november 2016
WTC Spedition
16. november 2016

STARK har i dag 95 byggemarkeder i Danmark og Grønland. STARK er byggeriets foretrukne leverandør og leverer byggematerialer og værktøj til håndværkere og private. Det er afgørende for STARK at både de produkter og den rådgivning kunderne får i forretningerne er af højeste kvalitet.

STARK en del af DT Group koncernen
Divisionen DDT Detail blev oprettet i 1987, men i 2004 skiftede DDT Detail navn til STARK. Det landsdækkende fællesskab af oprindeligt 81 lokale trælaster blev etableret for at gøre byggeriet mere effektivt og livet endnu lettere for byens håndværkere, privat kunder og kunder, der ønsker at være egen bygherre på deres byggeprojekter.

Hvorfor er vi sponsor i Gilleje Golfklub

Vi har valgt at være sponsor i Gilleleje Golfklub, fordi vi gerne vil vise, at vi er en del af det lokale samfund.
Gilleleje Golfklubs medlemmer er en interessant målgruppe for os fordi medlemmerne kommer fra et område som består af en blanding af helårshuse og sommerhuse, som løbende har behov for renoveringer og tilbygninger.
Det er vores indtryk at der er tale om en købedygtig målgruppe, som vi allerede i dag får jævnligt besøg af i vores lokale trælasthandel i Græsted. seo my website . Denne kontakt vil vi gerne gøre noget for at bevare, og derfor har vi valgt at vise vores ansigt i Golfklubben.

Vores  forventninger/resultater

Vi forventer at udvide og fastholde vores kundekreds blandt klubbens medlemmer og gæster. Det er selvfølgelig vanskeligt at måle effekten af vores sponsorat, men det er vores fornemmelse at klubbens interne netværk har sendt en del flere kunder til os end vi tidligere har haft.
Derfor vil vi også fremover inkludere Gilleleje Golfklub i vores markedsføringsbudget.