Sporten

Følg klubbens elite- og regionshold

 

Klubben arrangerer mange forskellige turneringer og vi opfordrer derfor til, at så mange som muligt tilmelder sig. Det er i turneringerne du møder de andre medlemmer og det er her du kan få afprøvet dit konkurrencegen. Der kan forekomme ændringer i turneringsoversigten, hvorfor det er en god ide at holde øje med Golfbox under “Klubturnering”, som giver dig det reelle overblik over sæsonens turneringer.

Deltagelse i nogle af turneringerne på 18 hullers banen kan være forbundet med krav om banetilladelse og et registreret handicap.

 

Sociale/sportslige turneringer

Selvfølgelig er den sportslige side af sagen et vigtigt element, men der lægges i lige så høj grad vægt på det sociale. Disse turneringer er meget populære og det er her du møder mange af klubbens andre medlemmer. Der spilles i flere rækker og er du nybegynder eller bare ikke føler dig på højde med de øvede, så vil der som regel også være en række der passer til dit niveau. Er du i tvivl så spørg blot i Sekretariatet.
Det sociale sammenhold kommer særligt frem, når deltagerne mødes på terrassen, i gården eller i baren efter turneringen. Det er her nye venskaber bliver skabt.

Årets topturneringer er naturligvis Klubmesterskaberne. Her gælder det måske mere titel og ære end præmier. Men for ikke at se de samme topspillere snuppe alle titlerne, så er disse turneringer også opdelt i flere forskellige aldersgrupper, således at titlerne også kan vindes af andre.

 

Turneringer for elitespillere

Gilleleje Golfklubs elitespillere er en gruppe for sig. Spillerne repræsenterer Gilleleje Golfklub i forskellige landsdækkende DGU-turneringer, hvor de møder spillere fra andre klubber – enten som hold eller individuelt.

 

Regionsturneringer

Er landsdækkende turneringer for øvede golfere opdelt i grupper og hold efter alder. Klubben har flere hold tilmeldt og med den rette kombination af alder og handicap, er der her en mulighed for at blive udtaget til et hold, der spiller “elite”golf mod andre klubber.

 

Turneringer i ”Underklubberne”

Samtlige underklubber arrangerer løbende et væld af turneringer. Eneste krav for deltagelse er, at du er medlem af en af disse klubber.

 

I klubbens  Turneringsbetingelser kan du læse om rammerne for, hvordan de enkelte turneringer afvikles og takket være vores gavmilde sponsorer er der ofte flotte præmier at vinde.